Головна Події храму Православна журналістка з Вінниці Марина Богданова потребує матеріальної допомоги для лікування онкологічного захворювання.

Православна журналістка з Вінниці Марина Богданова потребує матеріальної допомоги для лікування онкологічного захворювання.

написано Andrey
249 переглядів

Марина, у якої восени минулого року діагностували важке онкологічне захворювання, вже кілька місяців бореться з важкою хворобою – раком підшлункової залози з метастазною пухлиною печінки, та просить молитов і фінансової допомоги.

З початку лікування хвороби журналістка спирається на пожертви небайдужих людей, оскільки його вартість непідйомна для однієї людини. Чек за чергову хіміотерапію з аналізами, супроводом захисними препаратами і медобслуговуванням, який вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, склав 41 642 грн.

«І скільки ще таких хімій, поки невідомо, але не менше 10. Для початку. Якщо витримаю і буде сенс продовжувати лікування. А якщо аналіз біопсії на BRSA 1,2 за 31 тис. покаже, що мені може допомогти таргентна терапія, то це ще + близько 80 тис. грн до кожної хімії.

Безмірно вдячна всім за допомогу і підтримку! Без вас мене вже б рак зжер. Дякую Господу за всі добродійства і милість, за радість життя і шлях, яким Він мене веде», – написала вона.

Марина Богданова автор численних інтерв’ю, репортажів, новин для різних православних ресурсів протягом багатьох років. Вона не одноразово закликала допомогти героям своїх публікацій.

Сьогодні ми просимо підтримати Марину.

Номер її банківської карти для грошових переказів:
Приватбанк: 5168 7422 3758 5405 (Богданова Марина Василівна).

Також просимо молитовної підтримки.

0 коментарів
0

You may also like