Головна Події церковного життя У Вінницькій єпархії відбувся трьохденний рафтинг-табір

У Вінницькій єпархії відбувся трьохденний рафтинг-табір

написано Andrey
223 переглядів

З благословіння митрополита Вінницького і Барськогого Варсонофія, у Вінницькій єпархії відбувся трьохденний рафтинг-табірорганізований Молодіжним відділом єпархії.

У п’ятницю 16 липня розпочався сплав по річці Південний Буг 30-и учасників.  Спочатку команда зібралась на центральному Автовокзалі та вирушила до місця сплаву с. Некифорівці. Молебінь, інструктаж та легкий сніданок відкрили роботу табору. П’ятигодинний сплав з пригодами, яскраві емоції та легка втомленість супроводжували учасників до наметового табору с. Воробіївка. Вечірні молитви та знайомство під тріск багаття із чаєм завершили перший день.

Весь суботній день 17 липня діти провели відпочиваючи у таборі, а саме ходили з екскурсією на пороги, слухали бесіди на духовні теми від протоієрея Миколая Дудніка та диякона Георгія Толчева, грали в ігри, дихали вологим повітрям з евкаліптом у банному наметі та пробували на міцність дубові віники. Смачний плов, шурпа та шашлик всі ці страви з молодого барана приготував шеф-кухар диякон Георгій на вечерю. Молитви та піснеспіви під гітару завершили суботній день.

Воскресний день для усіх наших учасників розпочався з Божественної літургії, яку служив священник Павел у місцевому храмі с. Воробіївка. Сніданок, згортання наметового табору  та подальший сплав до с. Сокілець наповнили недільний день незабутніми враженнями. Подячний Молебінь та підсумовування висновків стали  безцінним досвідом для організаторів сплаву.

Висловлюємо подяку усім, хто долучився до спільної справи: Олександру та інструктору Івану, поварам Лідії та Ользі, нехай Господь покриває своєю милістю.

0 коментарів
0

You may also like