Головна Події церковного життя Вінницька єпархія передала автомобіль швидкої допомоги для обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Вінницька єпархія передала автомобіль швидкої допомоги для обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

написано Andrey
278 переглядів

Вінницька Єпархія УПЦ:

Митрополит Вінницький і Барський Варсонофій звершив освячення автомобіля швидкої медичної допомоги на території Воскресенського храму Вінниці.

Після освячення автомобіль передали до Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Митрополит Варсонофій особисто вручив ключі директору центра Пірникозі Анатолію Васильовичу. У зустрічі також взяла участь Задорожна Ольга Іванівна — директор Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації. Архіпастир та духовенство поспілкувались з директором і співробітниками центру, для священиків провели невелику екскурсію та показали як відбувається процес надання екстреної медичної допомоги. Усім працівникам митрополит вручи іконки Божої Матері.

Сьогодні оперативно надати медичну допомогу неможливо без транспортних засобів, які доставляють медиків до місць пригод, також цими автомобілями перевозять наших поранених військових ЗСУ. Благодійний фонд Української Православної Церкви диякона Вадима Новинського «Покров» допоміг єпархії здійснити добру справу для жителів Вінниччини. Також дякуємо за допомогу Ставнійчук Марині Іванівні.

Вінницька єпархія, як і вся Українська Православна Церква, продовжує підтримувати військових ЗСУ, мирних жителів та усіх постраждалих від війни українців. Молимось за багатостраждальний український народ!

0 коментарів
0

You may also like