Головна Події церковного життя НАРДЕП РОЗПОВІВ, ЧОМУ В РАДІ НЕ ГОЛОСУЮТЬ ЗА ЗАБОРОНУ УПЦ

НАРДЕП РОЗПОВІВ, ЧОМУ В РАДІ НЕ ГОЛОСУЮТЬ ЗА ЗАБОРОНУ УПЦ

написано Andrey
70 переглядів

Артем Дмитрук заявив, що в парламенті є достатньо нардепів, які не підтримають на голосуванні законопроєкт про заборону УПЦ.

Законопроєкти про заборону УПЦ не ставлять на голосування у Верховній Раді, оскільки багато народних депутатів вважають їх неконституційними. Про це в інтерв’ю СПЖ заявив народний депутат України Артем Дмитрук.

Нардеп розповів, що для заборони УПЦ потрібно вносити зміни до Конституції, яка, в свою чергу, гарантує кожному право на свободу віросповідання.

«Якщо ми й будемо приймати подібного роду законопроєкти, тоді потрібно внести зміни до Конституції. І багато громадян України приймуть тоді для себе рішення – хочуть вони жити в країні з такою Конституцією чи ні. Поки що ці законопроєкти, які забороняють одну релігію і дозволяють іншу, недоречні», – сказав він.

Відповідаючи на запитання, як багато нардепів дотримуються такої ж позиції, Дмитрук заявив: «Достатньо. Я б не хотів зараз називати прізвища, бо зараз це не потрібно. Але таких людей достатньо у Верховній Раді, щоб такі непродумані закони не приймалися».

0 коментарів
0

You may also like